Contact

Adres

Hulsterweg 11,

5662 TL

Geldrop

Van Stipdonk Landschapsinrichting

Van Stipdonk Landschapsinrichting is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van het aanleggen en beheren van landschappen en groene buitenruimtes, zoals natuurgebieden, parken, bedrijfstuinen en plantsoenen. We werken voor bedrijven en (semi)overheden en zijn gespecialiseerd in het creëren van functionele en esthetische groene ruimtes die passen bij de omgeving en de wensen van de opdrachtgever.

We kunnen onder andere advies geven over de inrichting en het beheer van groene ruimtes en landschappen, de aanleg verzorgen en het onderhoud uitvoeren. Hierbij wordt rekening gehouden met factoren zoals bodemgesteldheid, waterhuishouding, flora en fauna, en gebruiksmogelijkheden van de ruimte. We hebben daarbij ook oog voor duurzaamheid en ecologie en streven ernaar om de groene ruimtes op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier aan te leggen en te beheren. Doordat we ons eigen uitgebreide machinepark onderhouden, optimaliseren, modificeren én de deskundigheid van onze mensen, zorgt dit alles voor veel afwisseling, zelfstandigheid en werkplezier

Hoe wij zijn:
Van Stipdonk Landschapsinrichting is een familiebedrijf waarbij we collegialiteit belangrijk vinden. We zijn een hecht team waar iedereen zichzelf kan zijn, waarbij de bereidheid is om van elkaar te leren en elkaar te helpen. We nemen allen onze eigen verantwoordelijkheid. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor gezelligheid.

Het hele jaar door bieden wij mogelijkheden aan stagiaires van bijvoorbeeld Yuverta, Gilde Opleidingen, Soma college, Koning Willem I college en HAS Hogeschool. Het gaat niet alleen om “groen” opleidingen, maar ook om technische opleidingen, want we hebben een eigen uitgebreid wagen- en machinepark. Dus er zijn veel soorten stages bij ons mogelijk zoals monteur, kraanmachinist, tractorchauffeur, hovenier en landschapsinrichter. Vanwege die machines en veiligheid zijn stagiaires welkom vanaf 17 jaar.

De diverse opleidingen die bij ons zouden kunnen passen zijn niveau 2, 3, 4:

  • Loonwerk / Groen, Grond en Infra
  • Monteur Techniek en mechanisatie
  • Monteur Mobiele Werktuigen
  • Machinist Grondverzet
  • Tuin-, Park- en Landschapsinrichting
  • Bos- en Natuurbeheer
  • Hovenier
  • Groen en Cultuurtechniek
  • Natuur, water en recreatie
  • Water- en groenbeheer


Wil je ook bij ons team landschapsinrichters horen?
Houd je van werken in / voor het landschap? Ben je bereid te blijven leren, vind je ook; “afspraak is afspraak?” Kom dan stage lopen bij Van Stipdonk Landschapsinrichting. We staan voor iedereen open. Kom eens koffie drinken, dan bespreken we en laten we je zien wat de mogelijkheden zijn. Bel / mail dan 06-10896130 / merel@vanstipdonk.nl

Lees het interview met Merel van Stipdonk, Manager HR, communicatie, KAM – coördinator

Aanbod

Gastlessen in de klas, Beroepenmarkt op scholen, Bezoek aan het bedrijf

Interessegebied

Groen, Mobiliteit en Transport (M&T), Produceren Installeren en Energie (PIE)

Niveau

MBO 2, MBO 3, MBO 4

Soort leren/werken

BBL (mbo), BOL (mbo), Stages (vmbo)

Beroepen

Contact

Adres

Hulsterweg 11,

5662 TL,

Geldrop

Socials

Contactpersoon

Merel

van Stipdonk - van Riel

Manager HR, communicatie, KAM - coördinator

Stel je vraag aan

Merel

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*
Zoek
Sluit dit zoekvak.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant