Contact

Adres

Hulsterweg 11,

5662 TL

Geldrop

Van Stipdonk Landschapsinrichting

Van Stipdonk Landschapsinrichting is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van natuurbeheer, cultuurtechniek, en groenvoorziening. De aanleg, het onderhoud en renovatie van onze natuurlijke omgeving is wat wij met veel passie doen. Door onze diverse projecten werken we dagelijks in de meest bijzondere landschappen. We durven indien nodig bij de opdrachten buiten de gebaande paden te gaan om nieuwe wegen te ontdekken, wij denken mee en gaan altijd voor het beste resultaat daar zijn we trots op. Doordat we ons eigen uitgebreide machinepark onderhouden, optimaliseren, modificeren én de deskundigheid van onze mensen, zorgt dit voor veel afwisseling, zelfstandigheid en werkplezier.

Hoe wij zijn:
Van Stipdonk Landschapsinrichting is een familiebedrijf waarbij we collegialiteit belangrijk vinden. We zijn een hecht team waar iedereen zichzelf kan zijn, waarbij de bereidheid is om van elkaar te leren en elkaar te helpen. We nemen allen onze eigen verantwoordelijkheid. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor gezelligheid.

Het hele jaar door bieden wij mogelijkheden aan stagiaires van bijvoorbeeld Yuverta, Gilde Opleidingen, Soma college en HAS Hogeschool. Het gaat niet alleen om “groen” opleidingen, maar ook om technische opleidingen, want we hebben een eigen uitgebreid wagen- en machinepark. Dus er zijn veel soorten stages bij ons mogelijk zoals monteur, kraanmachinist, tractorchauffeur, hovenier en landschapsinrichter. Vanwege die machines en veiligheid zijn stagiaires welkom vanaf 17 jaar.

De diverse opleidingen die bij ons zouden kunnen passen zijn niveau 2, 3, 4:

  • Loonwerk / Groen, Grond en Infra
  • Monteur Techniek en mechanisatie
  • Monteur Mobiele Werktuigen
  • Machinist Grondverzet
  • Tuin-, Park- en Landschapsinrichting
  • Bos- en Natuurbeheer
  • Hovenier
  • Groen en Cultuurtechniek
  • Natuur, water en recreatie
  • Water- en groenbeheer


Wil je ook bij ons team landschapsinrichters horen?
Houd je van werken in / voor het landschap? Ben je bereid te blijven leren, vind je ook; “afspraak is afspraak?” Kom dan stage lopen bij Van Stipdonk Landschapsinrichting. We staan voor iedereen open. Kom eens koffie drinken, dan bespreken we en laten we je zien wat de mogelijkheden zijn. Bel / mail dan 040 – 2096017 / info@vanstipdonk.nl

Lees het interview met Merel van Stipdonk, Manager HR, communicatie, KAM – coördinator

Aanbod

Gastlessen in de klas, Beroepenmarkt op scholen, Bezoek aan het bedrijf

Interessegebied

Groen, Maritiem en techniek, Mobiliteit en transport

Niveau

MBO 2, MBO 3, MBO 4

Soort leren/werken

BBL (mbo), BOL (mbo), Stages (vmbo)

Beroepen

Contact

Adres

Hulsterweg 11,

5662 TL,

Geldrop

Socials

Contactpersoon

Merel

van Stipdonk - van Riel

Manager HR, communicatie, KAM - coördinator

Stel je vraag aan

Merel

Naam*
E-mailadres*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*