Bedrijven met dit beroep:

Zelfstandig Werkend Kok

Werken als zelfstandig werkend kok in de horeca betekent dat jij het team in de keuken aanstuurt en de dagelijkse taken coördineert. Je bent een echte teamplayer en samen met het team zorgen jullie voor de heerlijkste gerechten voor de gasten. Jij hebt als kok liefde voor het vak; zo hecht jij waarde aan hoogwaardige producten maar leer jij jouw collega’s ook graag nieuwe dingen in de keuken. En dat dan allemaal in vakantiesferen!

Het recept voor een zelfstandig werkend kok :

  • Plannen van de keuken werkzaamheden
  • Bereiden van de heerlijkste gerechten voor onze verschillende restaurants
  • Het aansturen van het keukenteam bij afwezigheid van de souschef
  • Toezien op kwaliteit en presentatie van gerechten
  • Gasten met enthousiasme vertellen over de samenstelling van gerechten en eventueel voorzien van advies

Interessegebied

Horeca Bakkerij en Recreatie (HBR)

Niveau

MBO 2, MBO 3, MBO 4, VO (mavo, havo, vwo)

Bedrijven met dit beroep:

Kans op werk

Stel je vraag over dit beroep

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Omschrijf je vraag*
Search
Close this search box.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant