Contact

Adres

Kaakstraat 1,

5623 AD

Eindhoven

De Rooi Pannen

De Rooi Pannen is een scholengemeenschap met vmbo- en mbo-opleidingen op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen.

De school heeft vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda.

Pijlers
Het onderwijs van De Rooi Pannen is gebaseerd op drie pijlers: kleinschalige opzet, praktijkgerichtheid en ondernemende leerlingen.

  • Kleinschalige opzet: iedere afdeling heeft een eigen gebouw met eigen personeel, waardoor leerlingen zich snel bij ons thuis voelen. Respect en aandacht voor elkaar vinden wij erg belangrijk.
  • Praktijkgericht onderwijs: alle kennis die leerlingen opdoen, kunnen ze direct toepassen in onze échte hotels, winkels, restaurants, bakkerijen, evenementenbureaus enz. Zo echt kan leren zijn! Daarnaast lopen ze stages bij aansprekende bedrijven in binnen- en buitenland.
  • Ondernemende leerlingen: een juiste beroepshouding en op een goede manier met mensen omgaan is onmisbaar voor een succesvolle carrière.

Voor de beroepen waarvoor wij opleiden, is vaak behoefte aan mensen met lef, die initiatief durven nemen en creatief en vernieuwend denken. Wij zorgen ervoor dat onze leerlingen zich ontwikkelen op deze vlakken.

Meer dan een school
Maar De Rooi Pannen is meer dan een school. Boodschappen doen in het winkelcentrum, een overnachting in een van de hotels, seizoensproducten in de vmbo-winkels of een lunch of diner in een van de restaurants. Onze leerlingen ontvangen de gasten graag in de praktijkfaciliteiten van De Rooi Pannen. Daarnaast hecht De Rooi Pannen veel waarde aan goede contacten met het bedrijfsleven. Behalve stages bij gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland komen onze leerlingen in contact met het werkveld via onder meer gastlessen en bedrijfsbezoeken. Bovendien hebben we nauwe contacten met oud-leerlingen, onder meer in de vorm van Businessclub De Rooi Pannen.

Andere locaties

  • Tilburg: Dr. Ahausstraat 1, 5042 EK Tilburg
  • Breda: Fellenoordstraat 93, 4811 TH Breda

Interessegebied

Economie en Ondernemen (E&O)
Entree
Horeca Bakkerij en Recreatie (HBR)
Media, Vormgeving en ICT (MVI)
Zorg en Welzijn (Z&W)

Niveau

Entree, MBO 2, MBO 3, MBO 4

Contact

Adres

Kaakstraat 1,

5623 AD,

Eindhoven

Socials

Contactpersoon

Mariëlle

Coppens

docent HBR - decaan - loopbaancoach

Stel je vraag aan

Mariëlle

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Omschrijf je vraag*
Zoek
Sluit dit zoekvak.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant