6 november
Olympia vmbo Eindhoven, Strabrecht College en Yuverta vmbo
Een horecamedewerker werk je in de wereld van eten, drinken en gastvrijheid. Je zorgt ervoor dat gasten zich welkom voelen en een fijne tijd hebben. Dat kan zijn in een restaurant, café, hotel, snackbar of op een terras. Je neemt bestellingen op, serveert eten en drinken, en ruimt tafels af. Soms help je ook in de keuken met het klaarmaken van gerechten of het afwassen. Je werkt vaak in een gezellig team en hebt veel contact met mensen.
Waar kun je werken?
Je kunt bijvoorbeeld werken werken in verschillende soorten bedrijven, zoals restaurants, cafés, hotels, snackbars en vakantieparken. Ook bij evenementen, festivals of in sportkantines zijn vaak horecamedewerkers nodig. Overal waar gasten komen om iets te eten of te drinken, kun jij aan het werk.
Welke vaardigheden heb je nodig?
Wat zijn je belangrijkste taken?
Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR)
Entree, Geen opleiding vereist, MBO 2, MBO 3, MBO 4, VO (mavo, havo, vwo)