Bedrijven met dit beroep:

Horecamedewerker

Geniet je van de hectiek in een drukke keuken, heb je aandacht voor je gasten en vind je het leuk om met mensen én eten te werken? Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor het bereiden van mooie en smakelijke gerechten, zit je zo nu en dan achter de kassa om de klant te helpen bij het afrekenen van een maattijd en zorg je natuurlijk altijd voor een schone en veilige werkomgeving. Je werkzaamheden bestaan uit onder andere:

  • bereiden en uitserveren van gerechten, van softijs tot dé Zweedse balletjes;
  • draaien van de kassa
  • schoonhouden van tafels, koffiemachines en je werkomgeving;
  • verkopen en adviseren van gasten over delicatessen.

Interessegebied

Dienstverlening en Producten (D&P), Economie en Ondernemen (E&O)

Niveau

Geen opleiding vereist

Bedrijven met dit beroep:

Kans op werk

Stel je vraag over dit beroep

Naam*
E-mailadres*
Omschrijf je vraag*
Search
Close this search box.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant