Contact

Adres

Limburglaan 51,

5616 HR

Eindhoven

Vrijdag Premium Printing

Vrijdag Premium Printing is een drukkerij én verpakkingsproducent in een.
We maken prachtige bedrukte verpakkingen & luxe etiketten van papier en karton.

Een drukkerij en verpakkingsproducent? YES!
In ons bedrijf hebben we een grote productiehal met twee belangrijke afdelingen: een drukkerij en een afdeling kartonnage (daar maken we onze verpakkingen). In de drukkerij staan de modernste drukpersmachines die kleuren en speciale effecten op papier en karton zetten. Sommige van deze drukpersmachines kosten op zichzelf een paar miljoen euro en zijn heel groot. Bij Vrijdag drukken we op vellen. De stapels vellen worden aan één kant van een drukpersmachine ingeladen, razendsnel bedrukt en aan het einde weer als stapel verzameld. Op onze snelste machine kunnen we wel 18.000 vellen per uur drukken!

Het voordeel van drukken op vellen papier en karton is, dat we de stapels vellen door elke machine kunnen laten gaan. Dus bij de ene machine druk je de kleuren en bij een volgende machine druk je boven op de kleur een glanslak óf folie óf misschien wel glitters in goud.

Verpakkingsafdeling
Op onze afdeling kartonnage maken we verpakkingen. Hier staan ook speciale machines die verpakkingen in elkaar zetten. Dat gaan niet automatisch. Er staan medewerkers bij om alles goed in de gaten te houden.

Voor wie maken wij verpakkingen?
We maken verpakkingen voor verschillende soorten producten, zoals chocolade, parfum, cosmetica, sieraden, kaarsen, dranken en zelfs voor games! Onze klanten zitten over de hele wereld.
Omdat we zo bijzonder drukwerk kunnen leveren hebben we veel luxe merken als klant. Die zijn op zoek naar verpakkingen met exclusieve uitstraling die opvallen bij de consument. Of dit nu in de winkel of in een webshop is. Luxe merken weten dat consumenten voor een mooie verpakking méér geld wil betalen en dat een mooie verpakking helpt bij het stimuleren van de verkoop.

Over het familiebedrijf: Vrijdag
Vrijdag is in 1905 opgericht door de familie Vrijdag. Kom je uit Eindhoven dan ken je ons bedrijfspand waarschijnlijk wel, het ligt binnen de ring van de stad en vlak bij de grote AH XL.
Vanwege de bijzondere gevel staat ons pand inmiddels op de nationale monumentenlijst en zal het aanzicht van het pand altijd zo blijven. Daar zijn we best een beetje trots op.

Er werken bij Vrijdag 115 mensen. Samen werken is een van onze vier kernwaarden. Iedere medewerker is een schakel in het productieproces. Het gaat bij Vrijdag echt om vakmanschap.

Lees het interview met Anja Peijnenburg, HR-adviseur

Aanbod

Gastlessen in de klas, Beroepenmarkt op scholen, Bezoek aan het bedrijf

Interessegebied

Dienstverlening en Producten (D&P)

Niveau

MBO 2, MBO 3, MBO 4, VO (mavo, havo, vwo)

Soort leren/werken

Stages (vmbo), Vacatures

Beroepen

Contact

Adres

Limburglaan 51,

5616 HR,

Eindhoven

Socials

Contactpersoon

Anja

Peijnenburg

HR-Adviseur

Stel je vraag aan

Anja

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant