Contact

Adres

De Run 4311,

5503 LP

Veldhoven

Socials

Euro-Techniek B.V.

Stempels, matrijzen, stampen, spuitgieten. Dat zijn sinds 1962 dé specialisaties van Euro-Techniek. Onze medewerkers zijn technische experts die de klanten informeren over gereedschap en producten. Naast de gedegen engineering, kunnen we met ons geavanceerde machinepark gereedschappen en producten vervaardigen in eigen beheer.

Wij zijn een technisch gedreven bedrijf, we zijn trots op ons vakmanschap onze medewerkers én ons machinepark. Daarmee kunnen we voor onze opdrachtgevers excellente gereedschappen en producten leveren. Euro-Techniek werkt veel voor de volgende industrieën: automotive, elektro, medical en high-tech.

De reden dat bedrijven voor ons kiezen? Onze kennis, ons enthousiasme, onze hoge leverbetrouwbaarheid en onze hoge kwaliteit.

Wij zijn een gereedschapmakerij, stamperij en spuitgieterij ineen! We hebben alle expertises onder één dak!

Om dit mooie verhaal hierboven waar te kunnen maken zijn wij mede afhankelijk van onze medewerkers. En daarom zijn wij op zoek naar nieuwe en gemotiveerde medewerkers. Je bent van harte welkom om vrijblijvend te komen praten en vanzelfsprekend leiden wij jou graag rond in ons mooie bedrijf zodat je een goed beeld krijgt van onze producten, je nieuwe collega’s en de werksfeer.

Aanbod

Beroepenmarkt op scholen, Bezoek aan het bedrijf

Interessegebied

Produceren Installeren en Energie (PIE)

Niveau

Entree, MBO 2, MBO 3, MBO 4

Soort leren/werken

BBL (mbo), Vacatures

Beroepen

Contact

Adres

De Run 4311,

5503 LP,

Veldhoven

Socials

Contactpersoon

Anita

van den Nieuwenhof

Stel je vraag aan

Anita

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*
Zoek
Sluit dit zoekvak.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant