Contact

Adres

De Huufkes 9,

5674 TL

Nuenen

Elektrotechnisch Buro van Keulen

Ken je van die grote villa’s waar de voordeur geopend wordt met een irisscanner, die volledig ingerichte gamerooms hebben en televisies automatisch uit een kast komen? Waar dus echt álles automatisch geregeld wordt?!
Achter die gave snufjes zit dus een hele elektrotechnische installatie, en die maken wij! Van ontwerp tot de installatie en het onderhoud!
Wij zijn ETB van Keulen, een gezellig familiebedrijf dat al sinds 1929 in ’t Brabantse Nuenen gevestigd zit.
Wat ooit door overgroot opa van Keulen begonnen is met het ophangen van eenvoudige gloeilampen, maken we nu de gaafste installaties!
Dit gebeurt o.a. met domotica, ook wel het slimme werken en wonen genoemd. Zeker ook slim werken want naast die dikke villa’s komen we ook bij de grootste bedrijfspanden!
Elektrotechniek is onze passie, en deze passie willen we graag delen met jou!
Het leuke wat erbij komt kijken in de elektrotechniek is dat je lekker gaat verdienen, zodat je jouw vrienden een extra rondje kan geven in het weekend ?
Enne… studiekosten? Die heb je bij ons niet! Wij betalen jouw volledige opleiding én zelfs krijg je de dag dat je naar school gaat ook betaald!
We hebben veel oud-stagiaires die hier vaste medewerkers zijn geworden, daar zijn we best een beetje trots op, en juichen dit ook echt toe, zo zien we ook veel medewerkers groeien bij ons.
Werk je bij “Ons ETB van Keulen”? Dan ben je familie! Je maakt legendarische personeelsfeestjes mee en proosten we elke week op ’t weekend tijdens de vrijdagmiddagborrel!
Ben je nieuwsgierig geworden naar meer?
Check onze socials!

Tiktok | Instagram | Facebook | LinkedIn

Aanbod

Beroepenmarkt op scholen, Bezoek aan het bedrijf

Interessegebied

Bouwen, Wonen en Interieur (BWI)

Niveau

MBO 3, MBO 4

Soort leren/werken

BBL (mbo), BOL (mbo), Stages (vmbo), Vacatures

Beroepen

Contact

Adres

De Huufkes 9,

5674 TL,

Nuenen

Socials

Contactpersoon

Diede

Wijnen

HR

Stel je vraag aan

Diede

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*
Zoek
Sluit dit zoekvak.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant