Bedrijven met dit beroep:

Engineering (stage)

Stagiaire Engineering

Zie jij het wel zitten om te komen werken in de Elektrotechniek? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Wij begeleiden jou graag tijdens jouw opleiding. Hieronder zie je een overzicht wat er precies bij deze functie als stagiaire Engineering hoort en wat wij verwachten van jou. Nieuwsgierig? Of misschien nog twijfels? Kom gerust een keer kijken bij “Ons ETB van Keulen” om zo onze passie voor elektrotechniek te proeven. Mail daarvoor naar werkenbij@etbvankeulen.nl

Wat ga jij doen als Stagiaire Engineering?
Wij houden ons bezig met elektrotechnische oplossingen en domotica toepassingen voor klanten. Jij gaat met jouw team verzorgen dat onze monteurs voorruit kunnen op de bouw! Van het verzamelen en verwerken van ontwerpgegevens, de ontwerpen zelf uitwerken, materialen en onderdelen uitkiezen, kostenberekeningen maken, tot de tekenpakketten maken. Zelfs mag je bouwvergaderingen bijwonen! En dit is slechts nog maar een klein deel van wat er bij jouw takenpakket hoort!

Wat wij verwachten van jou?
Dat je een flexibele denkwijze en inzetbaarheid hebt, collegiaal bent en goed en klantvriendelijk communiceert met onze klanten. Ook is het goed voor deze functie als je een technisch inzicht hebt en oog voor detail.
En wij verwachten dat je goed je best doet op school natuurlijk ;)!

Kies jij deze gave baan? Dan ga je aan de slag bij ons mooie familiebedrijf! Wij maken samen met jou een Persoonlijk Ontwikkeling Plan (POP) en zo kun je doorgroeien binnen ons bedrijf!
Je wordt familie van Ons ETB van Keulen, we zijn altijd in voor de vrijmibo en zet de bouwvak BBQ maar vast in de agenda ;)!

Volg ons ook op onze social media kanalen, daar zijn o.a. video’s te vinden die sfeerimpressies geven van Ons ETB van Keulen!

Tiktok | Instagram | Facebook | LinkedIn

Interessegebied

Bouwen, Wonen en Interieur (BWI)

Niveau

MBO 3, MBO 4

Bedrijven met dit beroep:

Kans op werk

Startsalaris

€ +/- 17,00 bruto per uur

Stel je vraag over dit beroep

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Omschrijf je vraag*

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant