Bedrijven met dit beroep:

Medewerk(st)er Keuken

Als medewerk(st)er keuken voel jij je thuis in de keuken. Je maakt eenvoudige gerechten en weet deze op een aantrekkelijke manier te presenteren. Je verwerkt de bestellingen en houdt de voorraad goed in de gaten.

Waar kun je werken?
Hotels, (weg)restaurants, eetcafés, cateringbedrijven en locaties waar vergaderingen en congressen gehouden worden.

Wat zijn je belangrijkste taken?

  • Bereiden van eenvoudige gerechten zoals sausen, dressings, sandwiches, soepen, salades, desserts.
  • Opruimen en poetsen, zorgen voor een schone werkplek.
  • Bewaken van de voorraden en zo nodig aanvullen.
  • Ontvangen, uitpakken en opslaan van nieuwe ingrediënten.

Interessegebied

Horeca Bakkerij en Recreatie (HBR)

Niveau

Entree, Geen opleiding vereist, MBO 2, MBO 3, MBO 4, VO (mavo, havo, vwo)

Bedrijven met dit beroep:

Kans op werk

Stel je vraag over dit beroep

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Omschrijf je vraag*

In Zuidoost-Brabant
van vmbo naar beroep, bedrijf en mbo