Bedrijven met dit beroep:

Medewerker keuken (kok)

Werken in de horeca keuken betekent dat jij samen met het team de heerlijkste gerechten bereidt in onze verschillende restaurants. Zo sta je de ene dag de heerlijkste pizza’s te maken, ben je de andere dag een malse biefstuk aan het bakken of help je mee met het voorbereiden van het buffet. En dat allemaal in een mooie vakantie omgeving!

Het recept voor een medewerker horeca keuken:

  • Mise-en-place voorbereiden en bijhouden door bijvoorbeeld de groenten te snijden
  • Ondersteunen van de zelfstandig werkend kok bij het bereiden van gerechten voor de verschillende restaurants volgens ons recept
  • Zorgen voor een goede hygiëne in de keuken en een schone werkplek
  • Samenwerken met je collega’s waardoor jullie zorgen voor een smakelijke gastbeleving

Interessegebied

Horeca Bakkerij en Recreatie (HBR)

Niveau

Entree, Geen opleiding vereist, MBO 2, MBO 3, MBO 4, VO (mavo, havo, vwo)

Bedrijven met dit beroep:

Kans op werk

Stel je vraag over dit beroep

Naam*
E-mailadres*
Omschrijf je vraag*
Search
Close this search box.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant