Bedrijven met dit beroep:

Lunchroom medewerker

Als lunchroom medewerker werk je in een restaurant of café waar mensen komen om te lunchen. Je helpt klanten door hun bestelling op te nemen, eten en drinken te serveren en ervoor te zorgen dat ze een fijne ervaring hebben. Daarnaast houd je de lunchroom schoon en netjes, en help je mee in de keuken met het maken van simpele gerechten, zoals broodjes of salades.

Waar kun je werken?
Als lunchroom medewerker kun je op verschillende plekken aan de slag, zoals lunhrooms en cafés, hotels en resorts, bedrijfskantines, bakkerijen met een eetgedeelte.

Welke vaardigheden moet je bezitten?

  • Vriendelijk en gastvrij zijn;
  • Goed kunnen samenwerken;
  • Snel en nauwkeurig werken;
  • Flexibel zijn;
  • Hygiënisch werken.

 
Wat zijn je belangrijkste taken?

  • Bedienen van klanten;
  • Helpen in de keuken;
  • Opruimen en schoonmaken;
  • Voorraad bijvullen;
  • Klantvriendelijk omgaan met vragen en opmerkingen.

Interessegebied

Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR)

Niveau

MBO 3

Bedrijven met dit beroep:

Kans op werk

Stel je vraag over dit beroep

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Omschrijf je vraag*

In Zuidoost-Brabant
van vmbo naar beroep, bedrijf en mbo