Bedrijven met dit beroep:

13 februari
De Rooi Pannen en Stedelijk College
21:15

Horeca medewerker

Als horeca medewerker zorg je ervoor dat bezoekers kunnen genieten van heerlijk eten en drinken tijdens evenementen. Je helpt bij de bereiding en uitgifte van gerechten, neemt bestellingen op en zorgt ervoor dat alles netjes en schoon blijft. Je werkt in een dynamische omgeving waar gastvrijheid en snelheid belangrijk zijn.

Waar kun je werken?
Je kunt bijvoorbeeld werken bij foodfestivals en beurzen, evenementenlocaties, pop-up restaurants en backstage catering.

Welke vaardigheden moet je bezitten?

  • Gastvrijheid;
  • Snelheid en efficiëntie;
  • Samenwerken;
  • Flexibiliteit;
  • Hygiëne en netheid;
  • Fysieke inzet.

 
Wat zijn je belangrijkste taken?

  • Bereiden en serveren van eten en drinken;
  • Opnemen van bestellingen en afrekenen met klanten;
  • Zorgen voor een schone en georganiseerde werkplek;
  • Helpen bij het opbouwen en afbreken van horecapunten;
  • Assisteren in de keuken of achter de bar, afhankelijk van de locatie.

Interessegebied

Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR)

Niveau

Entree, Geen opleiding vereist, MBO 2

Bedrijven met dit beroep:

Kans op werk

Stel je vraag over dit beroep

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Omschrijf je vraag*

In Zuidoost-Brabant
van vmbo naar beroep, bedrijf en mbo