Contact

Adres

Ekkersrijt 9004,

5692 KA

Son

REMONDIS Recycling

REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners ter wereld op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Wereldwijd is REMONDIS actief in meer dan 34 landen in zowel Azië, Afrika, Australië als Europa. Over de gehele wereld maken meer dan 30 miljoen mensen gebruik van de diensten van de REMONDIS Groep.

REMONDIS Nederland is actief met afvalinzameling, afvalrecycling, gevaarlijk afval en waterbeheer. Waar nodig bundelen wij onze kennis, ervaring en middelen om tot het beste resultaat te komen voor onze klanten en het milieu.

In Nederland werken meer dan 1200 mensen bij REMONDIS, verspreid over meer dan 30 vestigingen. Onze organisatie werkt decentraal waardoor we korte lijnen kennen en onze klanten altijd een vast aanspreekpunt hebben. REMONDIS Nederland is onder te verdelen in drie takken: REMONDIS Afval en Recycling voor de inzameling en verwerking van afval. Onze Smart Infra tak is vooral actief in het installeren en onderhouden van waterverwerkingsinstallaties, zoals die van afval-, hemel- en oppervlaktewater. Het onderdeel Gevaarlijk Afval specialiseert zich in het inzamelen en verwerken van gevaarlijkere afvalstoffen zoals accu’s, verfaval en bestrijdingsmiddelen.

Aanbod

Beroepenmarkt op scholen

Interessegebied

Mobiliteit en Transport (M&T)

Niveau

MBO 4

Soort leren/werken

Stages (vmbo), Vacatures

Beroepen

Contact

Adres

Ekkersrijt 9004,

5692 KA,

Son

Socials

Contactpersoon

Lisanne

Egelmeers

HR Adviseur

Stel je vraag aan

Lisanne

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant