Contact

Adres

Dillenburgstraat 9,

5652 AM

Eindhoven

Socials

NTS Group

NTS is een bedrijf dat machines en onderdelen maakt. Deze machines kunnen dingen bewegen en precies op de juiste plek zetten. Dit helpt andere bedrijven om nieuwe dingen sneller te maken en te dragen bij een wereld die beter is voor het milieu en de gezondheid.

NTS-Group is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van machines en onderdelen voor andere machines bij andere bedrijven. Ze hebben veel kennis over hoe je dingen kunt maken op een manier die niet te duur is. NTS is de beste keuze als je machines en onderdelen nodig hebt, waarbij het belangrijk is dat ze heel precies kunnen bewegen en op de juiste plek kunnen komen. Ze weten veel over machines die dingen oppakken, verplaatsen en op de juiste plek zetten.

NTS richt zich vooral op grote bedrijven die veel hightech spullen maken. Ze werken op markten waar veel verschillende producten zijn, maar er wordt niet veel van elk product gemaakt. Denk aan markten zoals de elektronica, medische apparatuur en machines voor onderzoek.

De klanten van NTS vertrouwen steeds meer op hun kennis om snel nieuwe producten te maken. NTS helpt hun klanten met advies en ondersteuning, van het begin tot het einde van het maken van een machine. NTS heeft veel technische kennis en ze werken met passie en trots.

Bij NTS vindt ze het belangrijk om langdurige relaties op te bouwen, zowel met hun klanten als hun medewerkers. Ze willen samenwerken voor een betere toekomst.

Aanbod

Gastlessen in de klas, Beroepenmarkt op scholen, Bezoek aan het bedrijf

Interessegebied

Produceren Installeren en Energie (PIE)

Niveau

Entree, Geen opleiding vereist, MBO 2, MBO 3, MBO 4

Soort leren/werken

BBL (mbo), BOL (mbo), Vacatures

Beroepen

Contact

Adres

Dillenburgstraat 9,

5652 AM,

Eindhoven

Socials

Contactpersoon

Manon

Leighton

Recruiter

Stel je vraag aan

Manon

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*
Zoek
Sluit dit zoekvak.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant