Contact

Adres

Wilhelminaplein 10,

5684 VK

Best

Kruidvat

Kruidvat is de bekendste drogisterijketen van Nederland. Duizenden klanten bezoeken elke dag onze winkels. Je kent ons ongetwijfeld van ‘steeds verrassend, altijd voordelig’ of uit de winkelstraat in jouw dorp of stad.

Ben jij op zoek naar een toffe stage (BOL-BBL), werkplek bij een erkend leerbedrijf waar je alles wat je leert in je mbo-opleiding Retailmedewerker, Assistent verkoop/retail, Retailspecialist of Retailmanager écht gelijk in de praktijk kunt brengen? Of zoek jij een superleuke bijbaan bij jou in de buurt waar je samen met je matties kan knallen en ook nog wat moneys kan verdienen?

In een kruidvatwinkel is er altijd wat te doen. En dat is maar goed ook, want je bent gek op die dynamiek. Je zorgt ervoor dat de afgeleverde voorraad verwerkt wordt, de schappen op tijd aangevuld zijn en de winkel er tiptop uitziet! Tussendoor help je klanten of spring je bij achter de kassa (16jr). Dit alles doe je in een supergezellig #vriendenteam met leuke collega’s die net zo van aanpakken houden als jij. Jullie zijn goed op elkaar ingespeeld en maken van iedere werkdag een feestje. En ook na werktijd is er tijd voor ontspanning en doen jullie leuke dingen: soms een drankje, soms een filmpje of een gezellig bedrijfsuitje. Work harder, Play harder, toch?! Dankzij dit teamgevoel zorgen jullie er samen voor dat de klanten met een lach én een tas vol Kruidvatproducten de winkel weer uit lopen. Dat voelt goed! Dus, waar wacht je nog op? Neem contact op via onderstaand formulier.

Zoek een filiaal bij jou in de buurt

Aanbod

Beroepenmarkt op scholen, Bezoek aan het bedrijf

Interessegebied

Economie en Ondernemen (E&O)

Niveau

Entree, Geen opleiding vereist, MBO 2, MBO 3, MBO 4

Soort leren/werken

BBL (mbo), BOL (mbo), Stages (vmbo), Vacatures

Beroepen

Contact

Adres

Wilhelminaplein 10,

5684 VK,

Best

Socials

Contactpersoon

Roos

Schreuder

Recruiter

Stel je vraag aan

Roos

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*
Zoek
Sluit dit zoekvak.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant