Contact

Adres

Hoofdstraat 2,

5528 AJ

Hoogeloon

Gooskens Hout

Wij zijn van Gooskens Hout. En daar zijn we trots op!

Bij Gooskens Hout zijn we experts in vurenhout. We verkopen het hout in ruwe vorm en bewerkt, in kleine stukjes of hele grote ladingen, soms direct vanuit het land waar het vandaan komt. Wij hebben altijd meer dan genoeg vurenhout op voorraad, wel 50.000 kubieke meter, en dat maakt ons de grootste vurenhoutverkoper in Nederland, België, en Luxemburg.

Met zo’n grote voorraad kunnen we snel hout leveren aan winkels die hout verkopen en bedrijven die hout bewerken. Alle maten en soorten hout zijn aanwezig.

Wat Gooskens Hout echt bijzonder maakt: veel hout, goed kunnen plannen, en op maat gemaakt hout leveren. Dus, wij zijn een soort superwinkel voor vurenhout.

We doen dit al sinds 1863, dus al heel erg lang doen we waar wij goed in zijn. Het een familiebedrijf, nu al in de zesde generatie. Wij blijven investeren in onze medewerkers, kennis, en nieuwe ideeën. Hierdoor kunnen we goede producten blijven maken en goede diensten leveren.

Bij Gooskens Hout verkopen we alleen hout dat uit duurzame bossen komt in Scandinavië, Centraal Europa, en Rusland. We letten niet alleen op het milieu, maar helpen ook in onze eigen buurt door bijvoorbeeld projecten te steunen en nieuwe mensen op te leiden voor houtwerk.

Gooskens Hout heeft meerdere vestigingen in Noord-Brabant.

Aanbod

Gastlessen in de klas, Beroepenmarkt op scholen, Bezoek aan het bedrijf

Interessegebied

Bouwen, Wonen en Interieur (BWI), Mobiliteit en Transport (M&T)

Niveau

Entree, Geen opleiding vereist, MBO 2, MBO 3, MBO 4, VO (mavo, havo, vwo)

Soort leren/werken

BBL (mbo), Stages (vmbo), Vacatures

Beroepen

Contact

Adres

Hoofdstraat 2,

5528 AJ,

Hoogeloon

Socials

Contactpersoon

Michelle

Maas

HR manager

Stel je vraag aan

Michelle

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*
Zoek
Sluit dit zoekvak.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant