Contact

Adres

Handelsweg 1,

5683 PS

Best

Fried van de Laar Groep

Ken je Fried van de Laar Groep nog niet? We zullen proberen je uitleg te geven over wie we zijn en wat we doen. Maar je gaat dat pas écht begrijpen als je ons bedrijf bezoekt, onze hardwerkende collega’s aan de slag ziet op een project; kortom als je de sfeer proeft!

Ons verhaal begint in 1994 als Fried van de Laar de stoute schoenen aantrekt en zijn innovatieve ideeën en visie los laat op bouwend Nederland. Volgens Fried zijn de processen te complex geworden en worden dingen gedaan omdat ‘we het altijd al zo deden’. Dat het anders en beter kan, dát heeft hij inmiddels ruimschoots bewezen!
We werken nog steeds aan de hand van die visie en hebben dan ook 4 kernwaarden waar we dat aan ophangen; Persoonlijk, Praktisch, Efficiënt en Betrouwbaar. We zijn een nuchter, hardwerkend en betrouwbaar bedrijf!

Aannemersbedrijf Fried van de Laar is ruim 2 jaar geleden uitgegroeid tot de Fried van de Laar Groep; Fried van de Laar Totaaltechniek en Fried van de laar Projectplafonds zijn toegevoegd en hiermee leveren we voor onze klanten nog meer diensten. Ben je benieuwd wat we precies doen? Neem dan eens een kijkje op onze website, óf neem contact met ons op. We zijn trots op wat we doen, en vertellen je graag meer!

Aanbod

Gastlessen in de klas, Beroepenmarkt op scholen, Bezoek aan het bedrijf

Interessegebied

Bouwen, Wonen en Interieur (BWI), Produceren Installeren en Energie (PIE)

Niveau

MBO 2, MBO 3, MBO 4

Soort leren/werken

BBL (mbo), BOL (mbo), Stages (vmbo), Vacatures

Beroepen

Contact

Adres

Handelsweg 1,

5683 PS,

Best

Socials

Contactpersoon

Britt

Walravens

HR adviseur

Stel je vraag aan

Britt

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant