Contact

Adres

Lucas Gasselstraat 6,

5613 LB

Eindhoven

Aannemersbedrijf Van Rijswijck

Moeten we je echt nog gaan uitleggen wie we zijn? Je bent ons vast al eens tegengekomen in en rond Eindhoven. Er hangen genoeg reclameborden met ons logo in de stad en er rijden volop bedrijfsbusjes rond. Of misschien ken je ons wel van het reclamebord bij de hockey of de voetbal.

Maar goed…. wij zijn dus Aannemersbedrijf Van Rijswijck. Een echt Eindhovens familiebedrijf dat al vanaf 1934 bestaat en actief is in de bouw- en vastgoedsector. Op dit moment staat de derde generatie van de familie aan het roer en staat de vierde generatie al te trappelen. We hebben ruim 80 vakmensen in dienst en werken samen met een vaste schil van flexibele medewerkers. We doen echt van alles. Van nieuwbouw tot verbouw, van onderhoud tot renovatie en restauratie. We zijn huisaannemer bij DAF Trucks, hebben als vaste opdrachtgevers de Gemeente Eindhoven, Woonbedrijf, WoonInc., Korein en nog vele anderen. En zijn daarbij bewust bezig met duurzaamheid / MVO en zijn erkend leerbedrijf.

Wanneer je aan onze medewerkers vraagt wat het leukste is aan hun werk dan krijg je onder andere het antwoord “de afwisseling en het elke dag opnieuw dingen leren”, “de sfeer onderling met de collega’s maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga” maar ook “de diversiteit aan projecten maakt het afwisselend en uitdagend”.

Wil jij ook de kneepjes van het vak leren? Dan ben je bij Van Rijswijck aan het juiste adres.

Aanbod

Beroepenmarkt op scholen, Bezoek aan het bedrijf

Interessegebied

Bouwen, Wonen en Interieur (BWI)

Niveau

MBO 2, MBO 3, MBO 4

Soort leren/werken

BBL (mbo), BOL (mbo), Vacatures

Beroepen

Contact

Adres

Lucas Gasselstraat 6,

5613 LB,

Eindhoven

Socials

Allround timmerman

Voorman timmerman

Contactpersoon

Natasja

Beerens

Directiesecretaresse

Stel je vraag aan

Natasja

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*
Zoek
Sluit dit zoekvak.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant