Bedrijven met dit beroep:

CAREGiver/ Hulpverlener

Vind jij het ook belangrijk dat senioren zo lang en zo veilig mogelijk thuis kunnen blijven wonen? En zou je hier graag jouw steentje aan bijdragen? Heb je daarnaast een zorghart én sta je altijd klaar voor anderen? Dan is Home Instead Thuisservice op zoek naar jou. Samen maken we het verschil in het leven van onze senioren, onze klanten.

Als CAREGiver/hulpverlener heb je een baan die geen dag hetzelfde is! Je helpt en verzorgt mensen die om wat voor reden dan ook ondersteuning nodig hebben.

In je werk als CAREGiver/hulpverlener heb je vaak te maken met ouderen die door de achteruitgang van hun gezondheid niet meer alles zelf kunnen doen. Zieke mensen, mensen met dementie of mensen met beperkingen hebben soms thuis hulp nodig. Je ondersteunt deze mensen en verzorgt ze. Bijvoorbeeld door te helpen met aan- en uitkleden of verzorging van het haar.

Waar kun je gaan werken?
De thuiszorg of in een vervangende leefomgeving zoals een verzorgingshuis, verpleeghuis of een woonvorm voor mensen met lichamelijke of verstandelijke beperkingen.

Wat zijn je belangrijkste taken?

  • Je doet boodschappen en verzorgt maaltijden
  • Je maakt de woonomgeving schoon
  • Je helpt bij de persoonlijke verzorging
  • Je begeleidt bij activiteiten
  • Je overlegt, stemt af en draagt de zorg over.

Interessegebied

Zorg en Welzijn (Z&W)

Niveau

MBO 2, MBO 3, MBO 4

Bedrijven met dit beroep:

Kans op werk

Stel je vraag over dit beroep

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Omschrijf je vraag*
Zoek
Sluit dit zoekvak.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant