Contact

Adres

Herman Gorterlaan 300,

5644 SR

Eindhoven

Vitalis WoonZorg Groep

Welkom bij Vitalis WoonZorg Groep

Vitalis WoonZorg Groep is een zorgorganisatie voor ouderen met 22 locaties in Eindhoven, 1 in Geldrop en 1 in Heerlen. We bieden diverse soorten ouderenzorg; van wijkzorg tot en met intensieve zorg, revalidatie, specialistische behandelingen en welzijn. We willen dat onze bewoners een fijne oude dag hebben. Zodat ze gelukkig oud kunnen worden. Daarom willen we de ouderen zo veel mogelijk geluksmomenten bezorgen. Hoe? Dat is voor iedereen verschillend, maar het gaat er vooral om dat je als Vitalis medewerker een extra stapje wil zetten voor de ouderen. Zodat ze ertoe doen, zoveel mogelijk mee kunnen doen en zoveel mogelijk zelf kunnen doen. En dat geldt ook voor onze medewerkers en vrijwilligers.

Ertoe doen
Vitalis heeft als werkgever oog voor jouw talenten en biedt mooie doorgroeimogelijkheden. Via de Vitalis Academie kun je diverse opleidingen en trainingen volgen. Daarnaast bieden we ook BBL maatwerktrajecten aan, zodat je werken en leren optimaal kunt combineren. We stimuleren creativiteit, zodat je ook minder voor de hand liggende talenten durft en kunt inzetten. We zien graag dat je ál je talenten gebruikt als je bij ons werkt.

Zelf doen
Bij Vitalis werken we met vitale teams. Dit houdt in dat je als team samen verantwoordelijk bent voor een aantal ouderen. Samen beslis je over de inhoud van het werk, wat je wilt bereiken en hoe je dat voor elkaar krijgt. We verwachten dan ook van onze medewerkers dat ze die ruimte nemen: een actieve houding, zelf doen en initiatief nemen. Wij zijn ervan overtuigd dat we op die manier de beste zorg verlenen èn het werk uitdagend en afwisselend maken.

Meedoen
Je bent deel van een team. Je kunt en mag altijd terugvallen op anderen. Sterker nog, we verwachten dat ook van onze medewerkers. Samen weet je meer, samen kun je meer.

Lijkt je dit wel wat?
Bel dan een van onze recruiters via 040-2933249, stuur een e-mail naar werken@vitalisgroep.nl of kom naar onze stand op de beroepen/bedrijvenmarkt. We vertellen je graag meer over de ouderenzorg.

Aanbod

Gastlessen in de klas, Beroepenmarkt op scholen, Bezoek aan het bedrijf

Interessegebied

Zorg en Welzijn (Z&W)

Niveau

MBO 2, MBO 3, MBO 4

Soort leren/werken

BBL (mbo), BOL (mbo)

Beroepen

Contact

Adres

Herman Gorterlaan 300,

5644 SR,

Eindhoven

Socials

Contactpersoon

Monique

Elshof-Guitjens

Corporate Recruiter

Stel je vraag aan

Monique

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*
Search
Close this search box.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant