Contact

Adres

Achtseweg noord 60,

5651 GG

Eindhoven

Van Rooijen Logistiek BV

Wij zijn een logistiek dienstverlener sinds 1947! Dit betekent dat wij al 75 jaar goederen en later ook medicijnen vervoeren. De goederen (levensmiddelen) worden gebracht of gehaald, hier in het magazijn opgeslagen en binnen een bepaalde tijd weer vervoerd naar bijvoorbeeld de grote distributiecentra van de Jumbo, Albert Heijn, Plus etc. Wij brengen het dus niet naar de winkels zelf. Voorbeelden van de goederen zijn de bakproducten van Dr. Oetker, de snoepjes van Haribo en afbakbroodjes. Hele mooie klanten dus!
Wij hebben alle functies ”in house”, dit betekent dat je bij ons chauffeur kan worden, een warehousemedewerker, een monteur, een planner, een assistent warehousemanager etc.
Wij zijn groot geworden door klein te blijven! Bij ons binnen kent bijna iedereen elkaar bij naam en heerst er een fijne, gezellige sfeer.
Wij leiden graag jongeren op wij maken hen graag enthousiast voor onze mooie Sector: Transport en Logistiek. Want zonder Transport staat alles stil.
Wij hebben daarom ook praktijkopleiders rondlopen en allerlei collega’s die jou in de toekomst graag willen opleiden en inleren.

Aanbod

Gastlessen in de klas, Beroepenmarkt op scholen, Bezoek aan het bedrijf

Interessegebied

Mobiliteit en Transport (M&T)

Niveau

Entree, MBO 2, MBO 3, MBO 4, VO (mavo, havo, vwo)

Soort leren/werken

BBL (mbo), Stages (vmbo), Vacatures

Beroepen

Contact

Adres

Achtseweg noord 60,

5651 GG,

Eindhoven

Socials

Transport Van Rooijen Logistiek BV

Contactpersoon

Kim

van de Wijdeven

HR Officer

Stel je vraag aan

Kim

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*
Zoek
Sluit dit zoekvak.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant