Contact

Adres

Croy 47a,

5653 LC

Eindhoven

Socials

Van Gerwen Reiniging

Van Gerwen Reiniging: Meer dan Schoonmaken Alleen!

Wanneer je aan schoonmaken denkt, zie je misschien direct de schoonmakers op school voor je die snel door de gangen gaan. Maar wist je dat de schoonmaakbranche zoveel meer te bieden heeft? Hier zijn enkele verrassende feiten over werken bij Van Gerwen Reiniging (VGR):

🌍 Afwisselende dagen: In de schoonmaak is geen dag hetzelfde! De ene dag ben je bezig met glimmende kantoorgebouwen, de volgende dag met een high-tech machine in een fabriek of op grote hoogte de Kennedy Toren in Eindhoven laten glanzen. Avontuur gegarandeerd!

🚗 Goede arbeidsvoorwaarden: Niet alleen krijg je een aantrekkelijk salaris, maar ook handige extra’s zoals een telefoon en zelfs een auto kunnen tot jouw voordelen behoren.

💼 Carrièrekansen: Je kunt beginnen als een stagiair of iemand die meeloopt voor een dag, en wie weet waar je eindigt! Zo begon een van onze collega’s met een lasdiploma en is nu, 20 jaar later, projectleider. Een ander startte met een koksopleiding en is nu een specialist in vloeren. Bij VGR krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen en specialist te worden in wat jou aantrekt.

🤝 Een betrokken team: Bij VGR zijn we één grote familie. Als klein bedrijf hechten we veel waarde aan iedereen die bij ons werkt. We staan altijd klaar voor onze medewerkers en zorgen ervoor dat iedereen zich gewaardeerd voelt.

😊 Tevreden gezichten: Na een dag werk zie je direct resultaat. Mensen zijn blij als we geweest zijn, en jij kunt trots zijn op het werk dat je hebt verricht!

🎓 Leer en ervaar: Benieuwd hoe het echt is? Je bent altijd welkom om stage te lopen of gewoon een dagje mee te kijken. Ontdek de wereld van professionele schoonmaak en de kansen die het biedt!

Bij Van Gerwen Reiniging willen we dat je het beste uit jezelf haalt. Samen maken we de wereld een beetje schoner, mooier en beter. Dus, nieuwsgierig geworden naar deze verrassende branche? Neem contact met ons op en ontdek de vele kanten van schoonmaken!

Lees het interview met André van Gerwen, Eigenaar

Aanbod

Beroepenmarkt op scholen

Interessegebied

Bouwen, Wonen en Interieur (BWI)

Niveau

Geen opleiding vereist

Soort leren/werken

Stages (vmbo)

Beroepen

Contact

Adres

Croy 47a,

5653 LC,

Eindhoven

Socials

Contactpersoon

André

van Gerwen

Eigenaar

Stel je vraag aan

André

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*
Zoek
Sluit dit zoekvak.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant