Contact

Adres

Kortijzer 12,

5721 VE

Asten

TFT (Tools for Technology) b.v.

TFT is specialist op het gebied van het ontwerpen, produceren en leveren van machines, mallen en tools en cobot- en robotoplossingen. Wij lossen technische vraagstukken op en automatiseren productieprocessen:

  • Al sinds 1998 staat TFT (Tools For Technology) voor slimme en functionele maatwerkoplossingen op het gebied van de optimalisatie en automatisering van productieprocessen. Eigenaren Huub Gerardts en Jos van de Ven zetten samen met een team van vakspecialisten elke dag opnieuw hun kennis en expertise in om klanten te helpen met innovatieve oplossingen.
  • Het uitgebreide dienstenpakket van TFT omvat engineering, fabricage en montage en service en onderhoud. De productlijn is heel veelzijdig en varieert van las-, meet-, bewerkings- en montagemallen tot volautomatische machines. Maar ook robot- en cobottoepassingen zijn een belangrijk onderdeel van het dienstenpakket.
  • TFT werkt voor uiteenlopende klanten in onder andere de automotive, consumentenmarkt en luchtvaartindustrie. Betrouwbaarheid, eerlijkheid en transparantie kenmerken onze aanpak. Met slimme en functionele oplossingen willen we onze klanten concreet verder helpen met een goed product waar de klant zijn voordeel mee kan doen.

Aanbod

Gastlessen in de klas, Beroepenmarkt op scholen, Bezoek aan het bedrijf

Interessegebied

Produceren Installeren en Energie (PIE)

Niveau

MBO 3, MBO 4

Soort leren/werken

BBL (mbo), BOL (mbo), Vacatures

Beroepen

Contact

Adres

Kortijzer 12,

5721 VE,

Asten

Socials

Contactpersoon

Anneke

Meulendijks

Medewerkster Finance

Stel je vraag aan

Anneke

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*
Zoek
Sluit dit zoekvak.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant