Contact

Adres

Meerheide 40,

5521 DZ

Eersel

Premier Tech

Premier Tech is een groot bedrijf dat machines maakt om dingen te verpakken. We maken niet alleen de machines maar wij ontwerpen en bouwen hele lijnen machines voor onze klanten. Denk aan lopende banden, machines om spullen in zakken te stoppen, robots om dozen of zakken te stapelen en zelfs machines om deze gestapelde dozen of zakken in plastic te wikkelen.

Het toffe aan ons bedrijf is dat we onze klanten graag blij maken. We willen onze klanten helpen te groeien en succesvol te maken. Het is daarom belangrijk dat we luisteren naar wat ze nodig hebben en bedenken slimme oplossingen voor hen.

Premier Tech is daarnaast ook super innovatief. We blijven nieuwe en slimme technologieën bedenken om onze machines nóg beter te maken. Hierdoor zijn we een van de beste bedrijven in de verpakkingsindustrie.

Ons hoofdkantoor ligt in Canada, maar ons Europese hoofdkantoor in Eersel. Het team is gezellig, hardwerkend en werkt goed samen. We werken over de hele wereld, dat betekent dat het een spannende plek is om te werken.

Aanbod

Beroepenmarkt op scholen, Bezoek aan het bedrijf

Interessegebied

Produceren Installeren en Energie (PIE)

Niveau

MBO 2, MBO 3, MBO 4

Soort leren/werken

BBL (mbo), BOL (mbo), Vacatures

Beroepen

Contact

Adres

Meerheide 40,

5521 DZ,

Eersel

Socials

Contactpersoon

Michelle

Charmant

HR Adviseur

Stel je vraag aan

Michelle

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*
Zoek
Sluit dit zoekvak.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant