Contact

Adres

Meerheide 40,

5521 DZ

Eersel

Premier Tech

Premier Tech (PT) is een van de grootste fabrikanten van verpakkingsapparatuur ter wereld en staat bekend om haar geavanceerde verpakkingsmachines. Wij ontwerpen en bouwen complete verpakkingslijnen en installeren deze zelf bij onze klanten. We bieden volledige machine-oplossingen zoals vulsystemen en doseersystemen, kratverpakkingsmachines, palletiseerrobots, conventionele palletiseermachines, wikkelmachines, rekhoesmachines, transportbanden, etc.

Bij PT is klanttevredenheid de drijfveer voor onze mensen. Het hele team zet zich in voor de ondersteuning van de groei van de klanten door hun belangen centraal te stellen bij de dagelijkse beslissingen. Innovatie is ook een belangrijk aandachtspunt voor het bedrijf. Het bedrijf heeft in de afgelopen 25 jaar een aantal geavanceerde technologieën ontwikkeld en overgenomen die nog steeds toonaangevend zijn.

Het wereldwijde hoofdkantoor is te vinden in Canada – het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Eersel. Kernmerkend is de Brabantse gemoedelijkheid met een internationaal tintje. Gezelligheid, hard werken en team work!

PEOPLE AND TECHNOLOGIES – MAKING A DIFFERENCE

Aanbod

Beroepenmarkt op scholen, Bezoek aan het bedrijf

Interessegebied

Maritiem en techniek, Produceren, installeren en energie

Niveau

MBO 2, MBO 3, MBO 4

Soort leren/werken

BBL (mbo), BOL (mbo), Vacatures

Beroepen

Contact

Adres

Meerheide 40,

5521 DZ,

Eersel

Socials

Contactpersoon

Michelle

Charmant

HR Adviseur

Stel je vraag aan

Michelle

Naam*
E-mailadres*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant