Contact

Adres

De Run 4312,

5503 LN

Veldhoven

Olympia Veldhoven

Wij zorgen ervoor dat mensen tof werk hebben

Elke dag koppelen wij meer dan 15.000 mensen aan betekenisvol werk. 🀝 Wij zijn er speciaal voor de mensen die praktisch bezig zijn. Dus niet alleen voor de bazen in pak, maar ook voor de chauffeurs , monteurs , mensen die dingen maken  en dingen doen . Oh, en natuurlijk voor de mensen die bellen , helpen , en verkopen .

Wij regelen niet zomaar een baantje, we gaan all-in. We matchen mensen met werk waar ze blij van worden, waar ze goed in zijn. En als de wereld verandert, helpen wij om mee te veranderen. We zorgen ervoor dat mensen zich ontwikkelen πŸ“ˆ, ontdekken waar ze goed in zijn en wat hen motiveert. We koppelen ze aan bedrijven waar ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Of het nu gaat om vaste banen, stageplekken, kennis πŸ“š, of opleidingen πŸŽ“. Waarom? Omdat wij willen dat mensen de komende twintig jaar werk hebben dat ertoe doet.

Wij werken samen met bedrijven die dat ook belangrijk vinden. In een wereld waar de werkmarkt constant verandert, zijn wij de go-to voor mensen en bedrijven die willen groeien. Want als je weet waarom je iets doet, wordt het opeens super waardevol.

Wij geloven dat we allemaal iets unieks te bieden hebben in ons werk. Daarom kiezen wij voor werk dat er echt toe doet. Samen maken we het verschil, en we weten dat wat we doen, betekenis heeft. Zo doen wij werk waarvan we later aan de volgende generatie kunnen uitleggen: “Dit is waar het om draait!” πŸš€

Aanbod

Beroepenmarkt op scholen, Bezoek aan het bedrijf

Interessegebied

Dienstverlening en Producten (D&P)

Niveau

MBO 4

Soort leren/werken

BBL (mbo), Stages (vmbo), Vacatures

Beroepen

Contact

Adres

De Run 4312,

5503 LN,

Veldhoven

Socials

Contactpersoon

Nicole

van Ierland

Senior consultante

Stel je vraag aan

Nicole

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*
Zoek
Sluit dit zoekvak.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant