Contact

Adres

Reitscheweg 31,

5232 BX

's-Hertogenbosch

Enexis Netbeheer

Bij Enexis Netbeheer kan jij een BBL-opleiding volgen tot elektromonteur. Tijdens dit 3-jarige traject krijg je een mooi salaris, telefoon, gereedschap, OV-kaart, rijbewijs en uiteindelijk ook je eigen bedrijfsbus van Enexis.

In een relaxte sfeer word je door onze eigen docenten praktisch opgeleid. Je leert de kneepjes van de energietechniek kennen op onze Junior Academy in Rosmalen, maar je gaat natuurlijk ook met monteurs mee naar buiten. Uiteraard moet er ook theorie gevolgd worden. Het Koning Willem I College uit Den Bosch verzorgt voor ons de theorielessen. Niet in de avonduren maar gewoon lekker overdag.

Zowel de uren die je op school zit als de uren die je aan het werk bent krijg je van ons betaald. Ben je nieuwsgierig naar dit traject? Kijk dan even op werkenbijenexis.nl/bbl. Hier kan je je ook aanmelden als je dat zou willen.

Enexis Netbeheer biedt iedereen altijd toegang tot energie. Dat is wat ons drijft. Of we nu werken aan de betrouwbaarheid van het net van vandaag of nadenken over het ontwerp van het energiesysteem van de toekomst. Alles is erop gericht zoveel mogelijk klanten aan te sluiten en te voorzien van steeds meer duurzame energie. Daar geloven we in verbinding, niet alleen van kabels en leidingen maar ook van mensen. Dag en nacht staan we klaar om op een veilige manier licht en warmte te brengen. Zo leggen we verbinding met de wereld om ons heen om samen duurzame impact te maken. We informeren, investeren, inspireren en realiseren. Vol positieve energie. ​

Aanbod

Gastlessen in de klas, Beroepenmarkt op scholen, Bezoek aan het bedrijf, Meeloopdagen op het bedrijf

Interessegebied

Produceren Installeren en Energie (PIE)

Niveau

MBO 2, MBO 3, MBO 4, VO (mavo, havo, vwo)

Soort leren/werken

BBL (mbo)

Beroepen

Contact

Adres

Reitscheweg 31,

5232 BX,

's-Hertogenbosch

Socials

Contactpersoon

Jelte

Sikkens

Corporate Recruiter Techniek

Stel je vraag aan

Jelte

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*
Zoek
Sluit dit zoekvak.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant