Contact

Adres

Rijstenweg 8 & 8a,

5652 CG

Eindhoven

Ballenkoning B.V.

De smaak en recept van deze gehaktbal en de gehaktproducten is uniek.
De gehaktballen van De Ballenkoning worden met veel aandacht met de hand gedraaid. Door het unieke recept en smaak van de gehaktbal heeft de gehaktbal en de gehaktproducten van De Ballenkoning fans door heel Nederland, zelfs in het buitenland is De Ballenkoning niet onbekend. Alle producten worden met de hand gemaakt met liefde voor het product en de grondstoffen en kennen een eigen úniek’ recept.

De Ballenkoning is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten met het oog op gemak, kwaliteit en diversiteit. Maar tijdens het ontwikkelen van nieuwe producten worden de huidige producten niet vergeten en staat kwaliteit altijd op nummer 1.

De distributie van de Ballenkoning verloopt via een aantal groothandels. Door ons netwerk van groothandels hebben we een landelijke dekking en kunnen zelfs in delen van België en Duitsland leveren.

Er zijn ook 2 bedrijfsonderdelen van De Ballenkoning die zich richten op anderen segmenten in de markt. Zo bestaat De Ballenwinkel met het doel de particulieren markt te bedienen voor thuisgebruik. Zo kunnen de echte Ballenkoning fans ook thuis genieten van de overheerlijke producten. In De Ballenwinkel zijn naast de originele Ballenkoning producten ook producten te koop die passen bij de Ballenkoning producten. Denk bijvoorbeeld aan de Saus van la William. Naast deze winkel beschikt de Ballenkoning ook over De Ballenwagen. Deze verkoopwagen is ingericht voor Evenementen en kan worden ingezet op verschillende bedrijfsevenementen en is eveneens een verlengstuk voor de wederverkopers in hun verkoop tactiek.

Aanbod

Beroepenmarkt op scholen, Bezoek aan het bedrijf

Interessegebied

Dienstverlening en Producten (D&P)

Niveau

Soort leren/werken

Beroepen

Contact

Adres

Rijstenweg 8 & 8a,

5652 CG,

Eindhoven

Socials

Contactpersoon

Max

Dirks

Marketing & project manager

Stel je vraag aan

Max

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*
Zoek
Sluit dit zoekvak.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant