Contact

Adres

Rietveldenweg 12b,

5222 AR

's-Hertogenbosch

Goflex Young Professionals


LEREN EN WERKEN IN DE TECHNIEK

Als je een MBO opleiding gaat volgen, kies je voor de BOL of BBL. Bij Goflex ga je leren en werken in de techniek, BBL dus.
1

  • TECHNIEK BIJ GOFLEX
  • THEORIE OP HET ROC
    1

Je haalt in 3 tot 4 jaar een zo hoog mogelijk MBO diploma en verdient tegelijkertijd geld.

Vakgebieden
Goflex is een opleidingsbedrijf met leerwerkplekken in de elektrotechniek, installatietechniek en metaaltechniek.

LEERWERKPLEK BIJ JOU IN DE BUURT
Het grootste deel van de opleiding ga je aan het werk op één van onze leerwerkplekken. Tijdens het werk doe je direct praktijkervaring op.

Omgevingen
Techniek wordt in verschillende omgevingen toegepast. Woning, utiliteit, industrie en infra zijn de meest bekende.

Wat ga je doen?
De leerwerkplekken zijn op projecten waar je gaat samenstellen, installeren of service en onderhoud gaat plegen. Later kun je ook de ontwerp of coördinerende/ leidinggevende kant op gaan.

Leerwerkplekken
Je gaat leren en werken op projecten van grote installateurs en onderhoudsbedrijven zoals EQUANS, Shell, Spie, Stork, Unica, Bam, Heijmans, Kuijpers, SABIC, Sitech, Strukton, Kentech, Comfort Partners, Tata Steel, Schreuder Ruitenbeek, Alewijnse, Kalibra, Trespa, Actemium, Croonwolter&dros, Vinci, Verwater en Wienerberger.

Leren door iets te doen
Daarnaast krijg je theorie-onderwijs op het ROC en extra praktijktraining bij ons in het trainingscentrum. Praktijkervaring doe je op, op de leerwerkplek.

Start met Goflex Bootcamp
Bij de start van je leerwerktraject volg je, in de meeste gevallen, de Goflex Bootcamp op één van onze technische trainingscentra. In korte tijd leren we je basis vakkennis, gereedschapskennis en basisveiligheid aan. Dat maakt de start op de leerwerkplek een stuk makkelijker.

Coaching en ontwikkeling
Tijdens het leerwerktraject word je begeleid door je eigen Goflex Coach. Jouw coach houdt contact met jou, school (ROC), je leidinggevende op de leerwerkplek en de instructeurs op het trainingscentrum – om alles op elkaar af te stemmen. Op die manier ontwikkel je heel snel je vaardigheden op technisch en persoonlijk vlak.

Goflex programma
Bovenop je opleiding van het ROC, volg je het Goflex Programma. Afgestemd op jouw leerwerktraject volg je vakmodules, veiligheidscursussen en soft-skill trainingen. Met het Goflex Programma versnel je je ontwikkeling en word je een completere vakman.

Beloning
Bij een BBL opleiding krijg je een leerarbeidsovereenkomst. Hier hoort een vast salaris bij. Dit gaat jaarlijks omhoog, omdat je kennis en ervaring toeneemt. Bovendien kun je als Goflexer daar bovenop tot 12% prestatiebeloning verdienen. Hoe beter je presteert, hoe hoger deze beloning is.

Baangarantie
Op de leerwerkplek doe je al veel praktijkervaring op. Na een succesvol opleidingstraject ga je in dienst bij het bedrijf waar je tot dan toe de praktijkervaring hebt opgedaan.

Ga voor meer info naar www.goflex.nl

Interessegebied

Produceren Installeren en Energie (PIE)

Niveau

MBO 2, MBO 3, MBO 4

Contact

Adres

Rietveldenweg 12b,

5222 AR,

's-Hertogenbosch

Socials

Contactpersoon

Arno

Brabers

Adviseur

Stel je vraag aan

Arno

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Omschrijf je vraag*
Zoek
Sluit dit zoekvak.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant