Contact

Adres

Boschdijk 780,

5624 CL

Eindhoven

Heijmans Infra BV

Heijmans Infra is een onderdeel van Heijmans N.V., een groot Nederlands bouwbedrijf dat actief is op diverse gebieden binnen de bouw- en infrastructuursector.

Heijmans Infra richt zich specifiek op infrastructuurprojecten en biedt een breed scala aan diensten aan. Enkele van de belangrijkste activiteiten van Heijmans Infra omvatten:

  • Wegenbouw: Heijmans Infra is gespecialiseerd in de aanleg, renovatie en onderhoud van wegen en verkeersinfrastructuur. We zijn betrokken bij projecten zoals het bouwen van nieuwe wegen, het uitvoeren van reconstructies, het realiseren van rotondes en het aanbrengen van geluidswerende voorzieningen.
  • Civiele techniek: Heijmans Infra is betrokken bij civieltechnische projecten, zoals de bouw van bruggen, tunnels, viaducten en sluizen. We hebben uitgebreide expertise in het ontwerp, de bouw en het onderhoud van civiele constructies.
  • Energienetwerken: Heijmans Infra houdt zich bezig met de aanleg en het onderhoud van energie-infrastructuur, zoals het leggen van kabels en leidingen voor elektriciteit, gas, water en warmte. We spelen een rol in de ontwikkeling van duurzame energieoplossingen en de aanleg van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen.
  • Onderhoud en beheer: Naast het realiseren van nieuwe projecten, is Heijmans Infra ook actief in het onderhoud en beheer van infrastructuur. We voeren inspecties uit, voeren reparaties en renovaties uit, en zorgen voor het dagelijkse beheer van wegen, bruggen, spoorwegen en andere infrastructuur.

Heijmans Infra streeft naar duurzaamheid, innovatie en kwaliteit in al hun projecten. We maken gebruik van geavanceerde technieken en streven naar slimme oplossingen die bijdragen aan een efficiëntere en duurzamere infrastructuur.

Aanbod

Gastlessen in de klas, Beroepenmarkt op scholen, Bezoek aan het bedrijf

Interessegebied

Bouwen, Wonen en Interieur (BWI), Produceren Installeren en Energie (PIE)

Niveau

MBO 2, MBO 3, VO (mavo, havo, vwo)

Soort leren/werken

BBL (mbo)

Beroepen

Contact

Adres

Boschdijk 780,

5624 CL,

Eindhoven

Socials

Contactpersoon

Eveline

Bijlhout

Leerlingen Coördinator

Stel je vraag aan

Eveline

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Omschrijf je vraag*
Zoek
Sluit dit zoekvak.

van VMBO naar MBO-Beroep-Bedrijf in Zuidoost-Brabant